Industrial black metalistaan tuttu Aborym on nykyisin jotain aivan muuta – Tarjolla uunituore musiikkivideo

09.11.2016

Vuonna 1992 Italiassa perustettu Aborym on työstänyt koneistettua black metaliaan kuuden levyn verran. Seitsemäs kiekko Shifting.negative on ulkona 25. tammikuuta Agonia Recordsin rahoittamana, ja tyylin luvataan kehittyneen jälleen askeleen eteenpäin.

Näytteenä tulevasta tarjotaan Precarious-kappaleen musiikkivideo, joka toden totta osoittaa, että irtautumista perussoundista on tapahtunut.

– Levy on todellakin askel kohti tulevaisuutta bändiltä, joka ei ole seissyt koskaan paikoillaan, eikä halunnut kuulostaa samalta kuin muut yhtyeet. He kehittyvät jokaisella levyllään! Tämä on loistava albumi, joka sekoittaa yhteen heidän kaikki metalli- ja konevaikutteensa, ja toimii uutena virstanpylväänä jo entuudestaan ansioituneen bändin uralla. Olen innoissani saadessani olla osa sitä, mm. Lou Reedin ja Mike Pattonin kanssa töitä tehnyt studiomies Marc Urselli kertoo.

Levyn koneistettua yleissoundia alleviivaavat entisestään myös vierailevat muusikot, joihin lukeutuu muiden muassa Ministryn Sin Quirin.

aborym_shifting-negative

1. Unpleasantness
2. Precarious
3. Decadence in a Nutshell
4. 10050 Cielo Drive
5. Slipping Through the Cracks
6. You Can’t Handle the Truth
7. For a Better Past
8. Tragedies for Sales
9. Going New Places
10. Big H

Aiheeseen liittyen

Lisää luettavaa