Irlantilainen kunnanvaltuutettu haluaa estää Behemothin keikan – rinnasti satanistit homoja vihaaviin kristittyihin pastoreihin

Make black metal dangerous again!

14.06.2019

Behemoth soittaa kesäkuun 17. päivä Limerickissä Irlannissa Amon Amarthin kanssa. Metal Injection uutisoi, että nyt kuitenkin kunnanvaltuutettu Kevin Sheehan on huolissaan nuorison iltapuhteesta, koska ”satanismi on pahaa”.

– Minulle tämä on aika selvä homma. Satanismi liittyy pahuuteen – ja olen kristitty. En soittelisi kuitenkaan trumpettiani kovaäänisesti, sillä olen keskivertokristitty, jos sellaista on edes olemassa. Yhtä asiaa vastaan kuitenkin olen. Nimittäin satanismia sekä pahoja ajatuksia, musiikkia ja harrasteita vastaan.

Sheehanilta kysyttiin myös, miten hän estäisi keikan.

– Maassamme on lakeja. Oikeusministeri Charlie Flanagan käytti kuukausi sitten vuonna 1999 säädettyä lakia, jonka avulla hän esti homoja ja juutalaisia vastaan saarnaavan Steven Anderson -nimisen yhdysvaltalaispastorin saapumisen maahan. Soitin ministerille, ja kysyin, mikäli samaa lakia voitaisiin käyttää Behemothia vastaan; voisimmeko näin estää satanisteja saapumasta Limerickiin ensi maanantaina.

Sheehan on kuulemma käynyt paljon keikoilla. Michael Jackson ja Neil Diamond ovat hänelle tuttuja, eikä hän vastusta musiikkia. Saatana on hänen ongelmansa.

Tämä kristitty herrasmies rinnastaa siis satanistit antisemitistisiin ja homoja vihaaviin kristittyihin evankelistoihin. Hienoa.

Alla Nergalin viesti kristityille.

Lisää luettavaa