Jäsenen rokotevastaisuus esti bändissä jatkamisen – Igorrrissa merkittäviä kokoonpanomuutoksia

Igorrrin kokoonpano meni kunnolla uusiksi.

14.07.2021

Ranskalainen erikoismetalliyhtye Igorrr ilmoittaa merkittävistä kokoonpanomuutoksista, sillä bändin vahvuudesta poistuvat laulajat Laurent Lunoir ja Laure Le Prunenec, jotka ovat olleet matkassa vuodesta 2008 saakka.

Tiedotteen mukaan Lunoir ei suostu ottamaan koronarokotetta, mikä taas estää kiertämisen. Le Prunenec keskittyy puolestaan yksityiselämäänsä.

”Muutama uusi juttu! Työskentelemme parhaillaan kovasti kesän keikkojen kanssa! Covid ei ollut meille hyvä juttu, mutta se johti todella positiivisiin muutoksiin bändissä”, keulahahmo Gautier Serre tiedottaa.

”Laurent päätti jättää rokotteen ottamatta, henkilökohtaisiin uskomuksiinsa vedoten. Vaikka olemme hänen kanssaan eri mieltä, arvostamme hänen päätöstään, jolla on kuitenkin vaikutuksia, jotka liittyvät kanssamme kiertämiseen. Lyhyesti sanottuna: Laurent ei ole enää osa projektia.”

”Samaan aikaan Laure ilmoitti meille oudon jaksonsa – jonka aikana hän ei ilmestynyt treeneihimme – jälkeen, että hän haluaa keskittyä yksityiselämäänsä. Tuemme myös hänen päätöstään. Olemme tietysti surullisia, että tämä jakso Igorrrissa on ohi, ja toivotamme heille kaikkea hyvää.”

”Tämä johti kuitenkin loistaviin uutisiin, eli toivotamme tervetulleiksi kolme loistavaa tyyppiä bändiin: kreikkalainen sopraano Aphrodite Patoulidou ja JB Le Bail uusina laulajina, sekä Martyn Clement kitaristina.”

Igorrr saapuu esittelemään uuden kokoonpanonsa Suomeen marraskuussa.

Lisää luettavaa