Jim Carrey muisteli ensikohtaamistaan Panteran kanssa – tapaukseen liittyi hauska ja erikoinen yhteensattuma

Koomikko oli vain hetkeä aiemmin kuullut bändin musiikkia ensimmäistä kertaa.

14.04.2022

Koomikko ja näyttelijä Jim Carrey promoaa tällä hetkellä uutta Sonic the Hedgehog 2 -elokuvaa, jossa tämä näyttelee Doctor Robotnikia. Fox 5:n haastattelun yhteydessä keskustelu kääntyi musiikkiin ja haastattelija Kevin McCarthy, joka tunnustautuu kovaksi metallimusiikin ystäväksi, mainitsee yllättyneensä, kun elokuvassa alkoi yhtäkkiä soida Panteran Walk-kappale.

Tämä haastattelijan maininta sai itsekin raskaammasta musiikista – kuten Cannibal Corpsesta ja Napalm Deathistä – pitävän Carreyn muistelemaan ensikosketustaan Panteran musiikkiin.

”Olin ajamassa San Diegoon teatterikeikalle. Minä ja silloinen managerini Jimmy Miller laitoimme Panteraa soimaan enkä ollut koskaan kuullut mitään vastaavaa. Se iski minuun sellaisella tasolla, että minä vain nauroin holtittomasti koko biisin ajan sellaista hermostunutta naurua, että mitä ihmettä oikein tapahtuu”, Carrey kertaa.

Carreyn tarinalla on myös hauska ja varsin erikoinen käänne:

”Kun pääsimme hotelliin ja jonotimme vastaanottotiskille, Panteran jätkät olivat jonossa takanamme. Käännyimme ympäri ja totesimme, että tämän on pakko olla joku vitsi. Se oli todella outoa”, Carrey nauraa.

Kyseinen pätkä Carreyn haastattelusta jaettiin myös Panteran virallisella Facebook-sivulla. Katso videopätkä tuosta alta, pidemmän version voit katsoa puolestaan täältä.

Sonic the Hedgehog 2 pyörii parhaillaan elokuvateattereissa.

Lisää luettavaa