Joensuun Rock in the City -festari perutaan, kaupunki ei vuokrannut sopivaa aluetta – ”Olemme erittäin pettyneitä”

Valkeakoski sai kuitenkin oman Rock in the City -tapahtuman.

14.03.2022

Tänä kesänä kahdellatoista paikkakunnalla järjestettävä Rock in the City -festarikiertue ei ennakkotiedoista poiketen toteudukaan Joensuun osalta. Tapahtumajärjestäjät tiedottavat, että Joensuun Rock in the City -festivaali perutaan, koska sille ei löydykään kaupungilta sopivaa paikkaa.

”Olemme järjestäneet Rock in the City -festivaalin onnistuneesti Joensuun Sirkkalan puistossa jo kolmesti, aina elokuun alussa. Olisimme mielellämme tulleet kaupunkiin myös tänä vuonna, mutta nyt yllättäen emme saa sopivaa tapahtuma-aluetta vuokralle. Ilosaaren vuokraamisesta oli kaupungin kanssa tehty suullinen sopimus viime syyskuussa, mutta tämä lupaus kuitenkin suureksi yllätykseksemme peruttiin kaupungin taholta helmikuun lopussa. Olemme erittäin pettyneitä kaupungin päätökseen, meillä oli ohjelma ja markkinointi jo valmiina”, sanoo festivaaleja järjestävän RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala.

Rock in the City järjestetään kuitenkin edelleen kahdellatoista paikkakunnalla, sillä uutena joukkoon on lisätty Valkeakoski. Valkeakosken Rock in the City järjestetään Hotelli Waltikan etupihalla 1.-2. heinäkuuta ja esiintyjäkaartiin kuuluvat muun muassa Danko Jones, Uriah Heep, Stam1na, Turmion Kätilöt, Korpiklaani ja Bloodred Hourglass.

Lisää luettavaa