Jorma Uotinen on roolinsa vangiksi jäänyt pelle Lazy Bonezin uudella videolla – tarinan voi sijoittaa myös sosiaaliseen mediaan

Shield of Pride on ensimmäinen näyte tulevalta neljänneltä levyltä.

27.05.2022

Kuopiolainen melodisen heavy metalin/AOR:n lähettiläs Lazy Bonez on julkaissut uuden kappaleen Shield of Pride. Kyseessä on ensimmäinen näyte nyöhemmin julkaistavalta neljänneltä albumilta. Ville Lipiäinen ohjasi kappaleelle videon, jonka pääroolissa nähdään professori Jorma Uotinen pellenä. Bändin laulaja Tommi ”Tuple” Salmela esittää puolestaan sirkustirehtööriä.

Shield of Pride kertoo tarinan sirkuspellestä, joka yleisön edessä on roolinsa vanki, mutta takahuoneessa hän voi riisuutua niin maskistaan, vaatteistaan kuin roolistaankin. Kirjoitetun tarinan voi sijoittaa myös sosiaaliseen mediaan, missä ihmiset tuovat esille asioita omasta elämästään ainoastaan positiivisessa valossa, vaikka on itsestäänselvää, että elämässä tapahtuu paljon muutakin ei niin kivaa. Itseään korostavien julkaisujen taustalla onkin usein herkkä ja haavoittuva sielu, joka haluaa suojella ylpeyttään näkymättömällä kilvellä”, avaa basisti Jaakko Kauppinen.

Lazy Bonezin voi nähdä keikoilla 2.7. Puolangan Lankafesteillä, 7.7. Kajaanin Lammen Loiskeissa, 29.7. Kuopio Rockissa sekä 10.9. Kuopion Ravintola Ottopojassa.

YouTube video

Lisää luettavaa