Jos David Ellefsonia pyydettäisiin takaisin Megadethiin, mitä tämä vastaisi? – ”Minä en ole se, joka sulki oven”, ex-basisti tuumaa

"Jos kutsu vaan käy, niin ilman muuta vastaan siihen. Mutta en minä istuskele tässä ja odottele mitään Megadeth-reunionia."

06.06.2023

Thrash metal -suuruus Megadethiä Dave Mustainen kanssa perustamassa ollut David Ellefson sai keväällä 2021 potkut bändistä. Potkuja perusteltiin kohulla, jonka keskelle Ellefson tuolloin joutui, mutta basistin mielestä taustalla painavat Mustainen vanhat kaunat kaksikon vuosien takaisista oikeusjutuista.

Tuoreessa Loaded Radion podcastissa Ellefsonilta kysyttiin, mitä tämä vastaisi, jos yhtäkkiä hänen puhelimensa soisi ja siellä olisi Dave Mustaine, joka pyytäisi basistia takaisin Megadethiin.

”No, minä en ole se, joka sulki oven, jos ymmärrät, mitä tarkoitan”, Ellefson naurahtaa.

”Dave tulee aina olemaan veljeni. Kun ajattelen häntä, muistot ovat usein lämpimiä. Veljekset tappelevat, tekevät sovinnon ja halaavat. Se on se matka. Mitä musiikkiin tulee, niin olen selkeästi siirtynyt eteenpäin muihin juttuihin, joista selvästi nautin.”

”Minä ajattelen sen niin, että olemme kaikki osa perhettä. Pitäisikö perheen joskus vielä kokoontua yhteen? Jos kutsu vaan käy, niin ilman muuta vastaan siihen. Mutta en minä istuskele tässä ja odottele mitään Megadeth-reunionia, sanotaan nyt näin. Olen tällä hetkellä täydellisen keskittynyt menemään eteenpäin ja katsomaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.”

Lisää luettavaa