Jostain löytyy aina taho, joka rikkoo itsestäänselvyytenä pidetyn rauhan – Vorna esittelee tulevaa albumiaan

Hiljaisuus ei kestä -ensisinglen teksteihin kanavoitui päällimmäiset tuntemukset Putinin hyökättyä Ukrainaan.

27.01.2023

Tamperelainen Vorna julkaisee keväällä seuraajan vuoden 2019 Sateet palata saavat -pitkäsoitolleen. Huhtikuun 21. päivä julkaistava Aamunkoi on melodisinta Vornaa ikinä ja yhtye on venyttänyt sävellysten rajoja uusiin suuntiin jokaisen instrumentin kohdalla. Nyt levyltä tarjoillaan maistiaisena kappale Hiljaisuus ei kestä.

”Elämä on rajallista, arvaamatonta ja epäreilua. Albumi kertoo selviytymisestä epävarmassa maailmassa, jossa uuteen aamuun heränneet onnekkaat saavat mahdollisuuden pyrkiä kohti parempaa, kun vielä ehtivät.
Ensisingleksi valitun avauskappaleen Hiljaisuus ei kestä teksteihin kanavoitui päällimmäiset tuntemukset sillä viikolla, kun Putin hyökkäsi Ukrainaan. Ihmiskunta ei opi virheistään ja aina ennen pitkää löytyy jokin taho, joka rikkoo itsestäänselvyytenä pidetyn rauhan”, kommentoi laulaja Vesa Salovaara.

Kuuntele Hiljaisuus ei kestä alta. Vornan voi nähdä keikalla Tampereen Yo-talolla 6.5., Helsingin Kuudennella Linjalla 12.5. sekä kesällä Laukaan John Smith Rock Festivalissa, Tampereen Saarihelvetissä sekä Kotkan Dark River Festivalissa.

Aamunkoi-kappalelista:
1. Hiljaisuus ei kestä
2. Harva päättää hyvästeistään
3. Valo
4. Aika pakenee
5. Kallioilla
6. Muualle
7. Raja
8. Meri
9. Aamunkoi

Lisää luettavaa