”Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain oranssia” – katso Stam1nan uusi 360-tekniikalla toteutettu video!

26.02.2016

Stam1nan 18.3. ilmestyvältä Elokuutio-levyltä napattu Kuudet raamit -single sai audiomuotoisen ensi-iltansa viikko sitten. Nyt samainen ralli on saanut ympärilleen, noh, ainakin kuudet kuvalliset raamit.

Aiheesta tehty musiikkivideo on toteutettu 360-tekniikalla, joka sallii ruuduntöllöttäjän ”katsella videota haluamastaan kuvakulmasta, kuin katsoja olisi istutettu samaan tilaan bändin kanssa”. Videon on ohjannut Tuomas Petsalo ja kuvannut Rami Saarikorpi.

– 360-tekniikka oli ensimmäisestä tuotantopalaverista lähtien ykkösvaihtoehtona, miten Kuudet raamit -videota haluttiin lähteä toteuttamaan. 360-tekniikka on ollut jo vuosia olemassa, mutta vasta viime viikkoina videot ovat yleistyneet nopeaa vauhtia. Suomessa 360-musiikkivideoita ei ole kuitenkaan vielä kovin montaa tehty, Petsalo kertoo tiedotteessa.

– 360-tekniikan tulee tarjota uusi tapa nähdä sisältöä eli tässä tapauksessa yhtye sekä videon tarina. Lopputuloksessa on jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain oranssia.

Videon luvataan toimivan seuraavien selainten uusimmilla versioilla: Chrome, Opera, Firefox ja Internet Explorer. Puhelimella taas pelaa uusin versio YouTube-sovelluksesta Androidille tai iOS:lle.

Lisää luettavaa