Judas Priest ja Motörhead eivät päässeet vieläkään Rock ’n’ Roll Hall of Fameen – ”Iso vitsi”, kommentoi Richie Faulkner

Judas Priest -kitaristi ei monien muiden tavoin voi käsittää, miksi yhtyettä ei vieläkään nimetty mukaan.

16.01.2020

Uudet nimitykset Rock ’n’ Roll Hall of Fameen on julkistettu. 16 ehdokkaasta mukaan pääsevät tällä kertaa Nine Inch Nails, Depeche Mode, T-Rex, The Doobie Brothers, The Notorious B.I.G. sekä Whitney Houston. Rannalle jäivät muun muassa Judas Priest, Motörhead, Soundgarden ja Thin Lizzy.

Judas Priest -kitaristi Richie Faulkner on yksi äänestystulokseen syvästi pettyneistä. Mies kommentoikin asiaa Twitterissä vastaillessaan faneilleen ja totesi, ettei Hall of Famella ole hänen silmissään minkäänlaista uskottavuutta.

”Olen sanonut tämän ennenkin, mutta 50 vuotta uraa takana ja edelleen voimissaan musiikkia tekemässä ja maailmaa kiertämässä on suurin kunnianosoitus, jonka tiedän. Nämä instituutiot on perustettu sille, mitä Priestin kaltaiset tyypit olivat luomassa, joten se, että he eivät ole mukana, on yksi iso vitsi”, Faulkner harmittelee.

”Jos kerran kutsutte sitä rock-kunniagalleriaksi, kannattaisi kenties aloittaa lisäämällä sinne kunnon annos rockia (kaikissa muodoissaan) eli kaikki ne veljet ja siskot, jotka synnyttivät ja kehittivät rakastamamme musiikkityylin. Koska mikä merkitys sillä muuten on?”

Rock ’n’ Roll Hall of Famen uusia nimityksiä juhlistetaan gaalassa 2. toukokuuta. Tilaisuudessa kuullaan perinteisesti puheita ja musiikkiesityksiä nimitettäviltä artisteilta sekä all stars -kokoonpanolta.

https://twitter.com/RichieFaulkner/status/1217450400992894976

https://twitter.com/RichieFaulkner/status/1217453028250472448

https://twitter.com/RichieFaulkner/status/1217468920698953729

Lisää luettavaa