Judas Priest tien päälle kvartettina? – yhtye julkaisi tulevia keikkoja koskevan tiedotteen

Andy Sneap ei lähde Glenn Tiptonin korvaajaksi tulevalle rundille.

10.01.2022

Kun Judas Priest kiersi maailmaa Firepower-albuminsa tiimoilta, Parkinsonin tautia sairastava kitaristi Glenn Tipton teki vain muutamia satunnaisia vierailuja lavalla albumin tuottajan Andy Sneapin toimiessa varsinaisena toisena kitaristina Richie Faulknerin rinnalla. Nyt yhtye on julkaissut Classic Rock -lehden välityksellä tiedotteen, jonka mukaan tulevalle kiertueelleen Judas Priest lähtee vuorostaan kvartettina Sneapin keskittyessä tuottajahommiinsa.

”Aiomme palata juhlistamaan Judas Priest viittä vuosikymmentä entistäkin vahvempana ja armottomampana nelimiehisenä heavy metal -yhtyeenä. Glenn tulee jakamaan lavan kanssamme silloin tällöin kuten ennenkin. Iso kiitos Andylle kaikesta, mitä hän on tehnyt ja siitä, että hän jatkaa seuraavan levymme tuotannon parissa”, yhtye tiedottaa.

Tiedotteesta ei käy tarkemmin ilmi, tuleeko bändi keikkailemaan todellakin vain yhden kitaristin voimin vai onko ”verhon takana” joku hoitamassa kakkoskitaristin tonttia. Ajatus Judas Priestistä yhdellä kitaristilla ainakin tuntuu hieman oudolta… No, jää nähtäväksi!

Bändin on tarkoitus aloittaa Pohjois-Amerikan-kiertue maaliskuun alussa. Kesällä yhtyeen karavaani suuntaa puolestaan Eurooppaan ja tällä osuudella bändin on tarkoitus konsertoida myös Helsingin jäähallissa 8.6.

Lisää luettavaa