Judas Priestin uuden levyn työstö loppusuoralla, sanoo Rob Halford – ”Kuulostaa monumentaaliselta”

Halford on myös erittäin otettu Priestin päästessä ensimmäistä kertaa ehdolle Rock 'n' Roll Hall of Fameen.

09.10.2017

Rob Halford vieraili taannoin Eddie Trunkin Trunk Nation -radio-ohjelman vieraana ja kertoi kuulumisia muun muassa Judas Priestin työn alla olevan studiolevyn suhteen.

”Olemme lähes valmiita. Olemme tulleet ennen maaliviivaa olevalle loppusuoralle. Levy kuulostaa monumentaaliselta ja se tulee räjäyttämään sukat kuulijan jaloista. Olemme todella innoissamme. Takanamme väijyy suuri metallihirviö, joka tulee ilmestymään joskus alkuvuodesta ja sitä tulee seuraamaan maailmankiertue”, Halford toteaa.

Rock ’n’ Roll Hall of Fame julkisti viime viikolla ehdokkaat, joiden keskuudesta valitaan ensi vuonna kyseisen kunnianosoituksen saajat. Vuoden 2018 Hall of Fame -ehdokkaiden joukossa on muun muassa Rage Against the Machinen, Bon Jovin ja Radioheadin lisäksi ensimmäistä kertaa myös Judas Priest. Hall of Fame on saanut osakseen myös paljon kritiikkiä ja joillekin se ei merkitse mitään, mutta Halford sanoo olevansa mielissään tästä hatunnostosta.

”Oli Hall of Famesta mitä mieltä tahansa, se on hieno instituutio ja samaa kaliiperia baseballin, koripallon tai NFL:n Hall of Famen, Grammyn tai Oscarin kanssa. Monista se on täysin turha, mutta monille muusikoille – tai taiteilijoille tai miksikä nyt haluatkaan meitä kutsua – tunnustus siitä työstä, mitä olet vuosien ajan tehnyt. Priestin kohdalla se tarkoittaa yli 40 vuotta verta, hikeä ja kyyneliä, Halford sanoo.

”Tällainen tunnustus tässä vaiheessa uraa on todellinen piristysruiske ja se tuntuu hyvältä niin bändistä, Priest-faneista kuin heavy metalin kuuntelijoista ympäri maailmaa.”

Aiheesta uutisoi Blabbermouth.

Lisää luettavaa