Julkaiseeko Slayer vielä yhden levyn ennen lopettamista? – kitaristi Gary Holt kommentoi

Exodus-yhtyeessäkin vaikuttavan kepittäjän mukaan hevijätin levyt on jo levytetty.

29.01.2018

Slayer yllätti faninsa viime viikolla ilmoittamalla lähtevänsä viimeiselle kiertueelleen ja hautaavansa bändin sen päätteeksi. Jo ennen lopetuspäätöstä moni kuulija haaveili bändin julkaisevan jatkoa vuoden 2015 Repentless-albumilleen, mutta mikäli kitaristi Gary Holtia on uskominen, kyseinen pitkäsoitto jää bändin levytysuran viimeiseksi.

”Ei, uutta levyä ei ole tulossa. Näin itse ainakin sanoisin. Mutta nimeni on tänään Gary ’Ei kommenttia’ Holt, en tiedä mitään. Olette nähneet keikkapäivät ja lehdistötiedotteet. Tulkaa keikoille ja juhlikaa kanssamme Slayerin mahtavaa historiaa, jossa olen onneksi saanut olla osana viimeiset seitsemän vuotta. Matka on ollut huikea ja nyt päätämme sen upean väkivaltaiseen tapaan”, Holt toteaa kanadalaisen That Metal Voicen haastattelussa.

Holt kuuluu myös thrash metal -yhtye Exodusin miehistöön, joka nimettiin tänä vuonna mukaan The Hall of Heavy Metal Historyn kunniagalleriaan yhdessä muun muassa Bill Wardin, Carmine Appicen, Nick Menzan ja Riotin kanssa. Palkintoseremonian yhteydessä tehdyssä haastattelussa Holt hehkuttaakin tulevaa Exodusin uutta levyä puolestaan antaumuksella.

”Olen siitä superylpeä. Se on totta kai raskas, se on murskaava, se on brutaali… Se on jotain erilaista, se tulee olemaan jotain tyystin erilaista.”

Lisää luettavaa