”Kaikki ’läheltä piti’ -tilanteet ovat olleet itseaiheutettua typeryyttä” – raitistunut Tesla-kitaristi ei suosittele päihteitä kenellekään

"Ajoin itseni vuosia sitten kokaiinilla ja alkoholilla pisteeseen, josta en uskonut enää selviäväni."

15.01.2024

Vuonna 1981 alkunsa saanut glam metal-/hard rock -veteraani Teslan kitaristi Frank Hannon vieraili hiljattain TODDCast-prodcastissa puhumassa yli 40 vuotta jatkuneesta urastaan, johon on lukeutunut myös varsin villejä vuosia sekä ”läheltä piti” -tilanteita, joissa on ollut jopa hengenlähtö lähellä.

”Olen usein koetellut onneani ja ollut monissa tilanteissa todella onnekas. Olen ajellut moottoripyörillä ja ratsastanut hevosilla jopa kisoissa asti, mutta jos ollaan ihan rehellisiä, addiktio ja huumeet ovat vieneet minut kaikkein lähimmäs kuolemaa”, Hannon myöntää.

”Ajoin itseni vuosia sitten kokaiinilla ja alkoholilla pisteeseen, josta en uskonut enää selviäväni. Olen nyt ollut muutaman vuoden täysin raittiina enkä suosittele huumeita tai alkoholia kenellekään. Tänä päivänä päihteiden käyttö on silkkaa venäläistä rulettia fentanyylien ja muun paskan takia. Mutta jo silloin kunnian päivinä kaikki ’läheltä piti’ -tilanteet ovat olleet itseaiheutettua typeryyttä.”

”Toivottavasti se, että kerron asiasta, motivoi edes jotakuta siihen, ettei tämä tartu moiseen. Elämä on niin paljon parempaa kun mieli on kirkas etkä ole krapulassa tai vedä övereitä oksennellen joka paikkaan ja muuta siihen liittyvää paskaa.”

Lisää luettavaa