Kaljanhuuruista surinarokkia soittava Red Fang tarttui AC/DC:n klassikkoon – kuuntele tästä

Kappale löytyy uudelta tribuuttilevyltä.

24.11.2021

3. joulukuuta julkaistaan AC/DC-tribuuttilevy Back in Black (Redux), jolla eri yhtyeet tulkitsevat ikonisen rocklevyn kokonaisuudessaan. Mukana ovat muun muassa Udo Dirkschneider (U.D.O., ex-Accept), Supersuckers sekä Mastodon-kitaristi Bill Kelliherillä vahvistettu Whores.

Albumin avausraidan, Hells Bells -klassikon tulkitsee puolestaan stoner rock -bändi Red Fang. Kappale on nyt julkaistu singlenä ja sen voit kuunnella tuosta alempaa.

”Näin AC/DC:n vuonna 1988 ja se oli elämäni toinen areenakeikka. Se, miten täydellisesti he valjastivat bluesin voiman rockiin, hämmästytti minua suuresti silloin ja edelleen tänäkin päivänä. Vaikka For Those About to Rock -kappaleessa lavalle tuotiinkin kanuunoita ja heillä oli paljon valoja ja pyroja, se oli hyvin rehellinen ja maanläheinen keikka. He ovat maailman parhaita riisumaan kaikki keinotekoisuudet pois ja tarjoamaan puhdasta kauneutta. He muistuttavat, että biisinkirjoittamisessa vähemmän voi todellakin olla enemmän”, kommentoi kitaristi-laulaja Bryan Giles.

Hells Bellsin coveroiminen oli itse asiassa aika pelottavaa. Miten sellaista merkkipaalua voi parantaa? Se on rakennettu täydellisesti ja siinä on niin paljon persoonallisuutta, ettei originaalille voi mitenkään pärjätä. Mutta kun David (Sullivan, liidikitara) soitti introriffiä treeneissä synkemmällä twistillä ja meidän sensibiliteettiin nojaten, tunsin oloni heti varmemmaksi. Jos et voi soittaa biisiä paremmin, tee siitä ihan oma eläimensä.”

Red Fang on kiinnitetty kesän 2022 Tuska-festivaaleille. Saapa nähdä, kuuluuko AC/DC-laina bändin settiin tuolloin.

 

Lisää luettavaa