Kansainvälinen KISS- ja hard rock -tapahtuma Helsingissä saattaa nimekkäät vieraat yhteen

Tapahtumassa vierailevat muun muassa Bob Kulick, Ron Keel ja Douglas Blair.

18.03.2019

KISS Army Finland järjestää lauantaina 23. maaliskuuta kansainvälisen KISS & Hard Rock Convention II -tapahtuman Helsingin On the Rocksissa. Paikalla on paitsi runsaasti levy- ja merchandisemyyjiä, myös kovan luokan esiintyjiä ja artistivieraita.

Vieraslistalla komeilevat Grammy-palkittu tuottaja, KISSin haamukitaristina ja W.A.S.P.-yhtyeessä vaikuttanut Bob Kulick, nykyinen W.A.S.P.-kitaristi Douglas Blair, Keel-yhtyeessä sekä lyhyesti myös Black Sabbathissa vaikuttanut laulaja Ron Keel, muun muassa KISSin, Ramonesin ja Little Stevenin kanssa esiintynyt laulaja Jean Beauviour, Dee Sniderin yhtyeistä tuttu Marc Russell, ”hevitohtori” Paolo Ribaldini sekä kuvataiteilija Rauli Mård. Päivä- ja iltaohjelmiin jaetun tapahtuman housebändinä toimii KISS-tribuutti PSBS Sampsa Astalalla vahvistettuna.

Päiväohjelma alkaa 23. maaliskuuta kello 13 ja päättyy kello 17. Iltaohjelma alkaa vuorostaan 18:30 ja jatkuu aina puoleenyöhön saakka. Liput tapahtumaan myy Tiketti. Lisätietoja löydät tapahtuman virallisilta Facebook-sivuilta.

Lisää luettavaa