”Kappaleessa on vahva arabialainen fiilis” – Igorrr sukeltaa uudella biisillä kamelin ajatusmaailmaan

Igorrrin levyn julkaisuun on aikaa reilu viikko.

Ranskan metallierikoisuuden Igorrrin uusin tuotos Spirituality and Distortion näkee päivänvalon 27. maaliskuuta, eli ensi viikon perjantaina.

Levyn kolmas single kantaa nimeä Camel Dancefloor.

”Jokaisella albumilla on kappale, joka tuntuu minusta muita koukuttavammalta. Viime aikoina olen palannut erittäin usein Camel Dancefloorin pariin”, säveltäjä ja johtohahmo Gaute Serre selvittää.

”Lähes koko biisin läpi kulkeva akustinen kitaralooppi on jotain johon muodostin pakkomielteen; näin siitä unia ja soitin sitä joka päivä. En ole varma, kuinka aivot toimivat, mutta tässä melodiassa on jotain joka toimii minulle.”

”Koska olen synesteetikko, tämä äänimaailma tuo mieleeni todella kauniita ja epätavallisen vahvoja ruskean, kastanjanruskean ja oranssin sävyjä. Kappaleessa on vahva arabialainen fiilis, jota oli hienoa alleviivata entisestään Antony Mirandan soittamalla erikoiskitaralla. Timba Harris puolestaan sai biisin kuulostamaan jopa entistä enemmän arabialaiselta – aivan kuin se tulisi suoraan kamelin ajatuksista.”

”Rehellisesti ottaen, olen varma, että jos kamelilla olisi ihmisen musiikilliset kyvyt ja mieltymys äärimmäiseen musiikkiin, Camel Dancefloor olisi täydellinen soundtrack sen ajatusmaailmalle. Minusta on täysin loogista, että kappaleen täytyy loppua ylettömän raskaalla riffittelyllä.”

YouTube video

Lisää luettavaa