Kid Rock suuttui saatuaan kritiikkiä ihmisiltä, jotka suuttuivat tämän kappaleesta, joka kritisoi liian herkästi suuttuvia ihmisiä

Asia selvä.

22.12.2021

Kid Rock julkaisi kuukausi sitten uuden kappaleen Don’t Tell Me How to Live, jossa tämä kritisoi nykypäivän herkkänahkaisia ja liian helposti mielensä pahoittavia ihmisiä. Erityisesti millenniaalipolvelle suunnatussa kappaleessa Kid Rock viljelee termejä kuten ”lumihiutale” ja ”woke” sekä vakuuttaa, ettei ”häntä kiinnosta vittuakaan” mitä muut ajattelevat.

Kid Rock sekä Monster Truck -yhtye, jonka alkuperäiskappaletta biisissä sämplätään ja joka myös esiintyy Kid Rockin videolla, ovat luonnollisesti saaneet asiasta kritiikkiä niskaansa. Osa on pahoittanut mielensä kappaleen lyriikoista, kun taas esimerkiksi Danko Jones kritisoi Monster Truckin jäseniä siitä, että nämä ovat tehneet yhteistyötä Kid Rockin kanssa, joka on Jonesin sanoin ”rasistinen paskaläjä”.

Kid Rock puolestaan pahoitti mielensä saamastaan kritiikistä ja laukoi kritisoijille takaisin sosiaalisessa mediassa julkaistussa päivityksessä, jonka sävy on varsin tuohtunut.

”Kaikki te nössöt woke-kriitikot ja trollit olette juuri se syy, miksi kirjoitin Don’t Tell Me How to Liven! Kiitos inspiraatiosta! Jatkakaa vain hiilien lapioimista liekkeihin, idiootit!” Rock kommentoi.

”Muistatteko sanonnan, että ’Ei haukku haavaa tee’? Mitä sille tapahtui? Lakatkaa olemasta niin hemmetin loukkaantuneita, lopettakaa nynnyily ja nauttikaa elämästä!”

Kerrataan siis vielä: Kid Rock suuttui, koska ihmiset suuttuivat kappaleesta, joka kertoo liian helposti suuttuvista ihmisistä? Tämä selvä.

Lisää luettavaa