Kitaravirtuoosi Gus G. osallisuudestaan Ozzy Osbournen seuraavalla soololevyllä: ”Sitä pitäisi kysyä mieluummin häneltä”

27.12.2016

Firewind-yhtyeestä ja Ozzy Osbournen taustabändistä tuttu kitaristi Gus G. toteaa tuoreessa Metal Wanin haastattelussa, ettei tiedä vielä jatkostaan pimeyden prinssin kanssa. Kitaristi kuitenkin itse toivoo jatkoa seuraavan.

– En ole kuullut sieltä suunnalta mitään uutisia mitä tapahtuu ja milloin, koska Ozzy on ollut kiireinen Black Sabbathin kanssa. Tiedän Ozzyn vihjailleen haastatteluissa jotain seuraavasta soololevystä, mutta kuka tietää, milloin sellainen oikeasti on tulossa ja kenen kanssa. Sitä pitäisi kysyä mieluummin häneltä, Gus G. toteaa ja lisää, etteivät Firewind ja muut projektit ole hänelle este jatkaa Osbournen remmissä.

– Hei, jos Ozzy soittaa ja pyytää hommiin, sille täytyy järjestää aikaa! Olet tyhmä, jos et tee niin.

Ozzy kertoi taannoin SiriusXM -radiokanavalla pitäneensä sävellyssessioita Billy Idolin kitaristien ja säveltäjien Billy Morrisonin ja Steve Stevensin kanssa. Osbourne kertoi heidän työstäneen muutamia ideoita, joiden joukossa on muun muassa bluesahtava kappale työnimeltään Crack Cocaine.

YouTube video

Lisää luettavaa