Kobra and the Lotus -yhtyeen Kobra Paige tiedotti ilouutisesta: pitkään jatkunut vaikea sairaus vihdoin selätetty

Laulaja kärsi vakavasta borrelioosista Prevail-albumiparin työstövaiheessa.

08.02.2018

Kobra and the Lotus julkaisee huhtikuussa alkujaan tupla-albumiksi suunnitellun Prevail-levyparinsa jälkimmäisen puoliskon. Yhtyeen laulaja Kobra Paige kertoi sosiaalisen median välityksellä myös muita hyviä uutisia: pitkään vaivannut vakava Lymen tauti eli borrelioosi on laulajan lääkärien mukaan nyt täysin selätetty. Hienoa!

– Viime viikot ovat olleet melko haastavia, mutta kaikkien vastoinkäymisten lisäksi sain myös upean lahjan: lääkärini näytti vihreää valoa sen merkiksi, että taistelu Lymen tautia vastaan on voitettu ja voin vihdoin saada turvallisesti lapsia. Tämä on unelmieni täyttymys, Paige kirjoittaa.

– On mielestäni hyvin ironista, että molemmat Prevail-levyt tehtiin kun sairauteni oli pahimmillaan. Makasin studion lattialla jatkuvasti, kurkkuni oli kroonisesti kipeä, olin jatkuvasti uupunut ja lihakseni kipeytyivät pienistäkin liikkeistä, niveliäni särki ja aivoni olivat kuin sumussa. Tahdonvoimalla pääsee näköjään läpi vaikka mistä esteistä.

– Perhettäni lukuunottamatta kukaan, ei edes bändini tiennyt, mitä todella jouduin käymään läpi. Vietin kuukausia yksin klinikalla hoitaen tautia aggressiivisesti ennen syksyn kiertuettamme. Emme vieläkään tunne Lymen tautia hyvin, mutta moni suvussani on kärsinyt siitä. Olen todella onnekas, että he ovat tukeneet minua hoitojen läpi. Ensi viikolla saan vihdoin irrottaa antibioottien annostelua varten sydämeeni asetetun kanyylin.

Lisää luettavaa