”Koko ajan tulee tätä kyselyä…” – Zachary Hietala kommentoi Tarotin mahdollista jatkoa

Suunnitelmia ei ole, mutta mitään yksittäisiä pistokeikkoja enempää ei kannata odotella ainakaan henkeään pidätellen.

31.07.2023

Kotimainen heavy metal -legenda Tarot teki viime viikolla monien odottaman paluun keikkalavalla Kuopion Old Farts Rock -tapahtuman yhteydessä (lue Infernon raportti aiheesta täältä). Festivaalin ja Tarotin oman konsertin liput vietiin käsistä ja monet jäivät kaipaamaan vielä lisää esittäen toiveita lisäkeikoista, mahdollisesta klubikiertueesta tai peräti uudesta levystä.

Kitaristi Sakari ”Zachary” Hietala kommentoi Tarotin mahdollisia jatkokuvioita omalla Facebook-seinällään viikonloppuna ja toppuutteli kaikkein innokkaimpia, ettei asia ole ihan niin yksinkertainen jo pelkästään bändin soittajien muiden musiikkikuvioiden vuoksi.

”Koko ajan tulee tätä kyselyä Tarotin tulevaisuudesta, keikoista ja julkaisuista. Vastaan että ei olla käyty mitään bändipalaveria tulevaisuudesta ja emme pääse sitä käymään kuukausiin muiden soittajien kiireiden takia.
Ja jos tulevaisuudessa päätettäisiin tehdä keikkoja, niin mitään klubijuttuja/kiertueita emme tule tekemään”, kitaristi toteaa.

”Jengi ei nyt taida ymmärtää sitä, että Turmion Kätilöt (jonka rumpali Antero Seppänen hyppäsi Kuopiossa edesmenneen Pecu Kinnarin saappaisiin, toim.huom.) ovat lähes koko ajan tien päällä, samoin Marko (Hietala) ja Tommi (Salmela) omien bändiensä/projektien, että Raskasta Joulua keikkojen kanssa. Sinne on miltei mahdoton tarjota mitään muuta. Näillä miehillä on myös studiot ajat varattu erilaisten sessioiden takia. Itselläni on päivätyö, Kuopio Rock Academy, lisäksi sairas vaimo hoidettavana, joten rundeja en tee enää koskaan. Vain pistokeikoille kykenen lähtemään.”

”Tämä määrittelee aika paljon tulevaisuutta ja jos joskus saamme pidettyä palaverin ja jos päätämme tehdä keikkoja, niin oletan että puhuttaisiin 2024 kesän isoista festareista. Mene ja tiedä.”

Lisää luettavaa