Koottavia pienoismalleja valmistava yritys juhlistaa Motörheadin klassikkolevyä hienolla tavalla

Siitä oma Bomber hyllyä koristamaan.

Motörheadin klassikkoalbumi Bomber täyttää lokakuussa pyöreät 40 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi brittiläinen koottavia pienoismalleja valmistava Airfix julkaisee rajoitetun erän albumin kansitaiteesta sekä keikoilta tuttuja Heinkel-koneen pienoismalleja, jotka on koristeltu Motörhead-teemalla. Hienoa!

Valitettavasti tätä kirjoittaessa Heinkel He111 H-6 Motörhead ”Bomber” Special on yhtiön verkkokaupan mukaan loppuunmyyty, mutta mikäli halajat tätä 180-osaista Motörhead-Henkeliä omaa hyllyäsi koristamaan, voi sivujen kautta jättää sähköpostin, jota kautta saa ilmoituksen, kun/jos tuotetta on jälleen saatavilla.

Lisäksi Bomberista ja niin ikään tänä vuonna 40 vuotta täyttäneestä Overkill-albumista on molemmista tulossa lokakuussa uudet, alkuperäisistä master-nauhoista uudelleenmasteroidut juhlapainokset. Molemmista levyistä tulee kahden cd:n tai kolmen vinyylin boksit, jotka sisältävät ekstroina ennen julkaisemattomia livetaltiointeja ja valokuvia. Molemmat levyt julkaistaan lisäksi yhdessä 1979 Box Set -pakettina, jonka ekstroina on sinkkujen b-puolia, julkaisemattomia vaihtoehtoisia studio-ottoja sekä 40-sivuinen kirja.

Kuva: Airfix