Korpiklaani coveroi Anthraxia suomeksi – katso Ennen-video

"Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun videon ohjaaja rohkaisi meitä juomaan videon kuvauksissa, ja mehän tottelimme tätä käskyä oikein mielellämme."

02.09.2021

Korpiklaani on julkaissut käännösversion thrash metal -suuruus Anthraxin tutuksi tekemästä, alkujaan Joe Jacksonin vuonna 1979 levyttämästä Got the Time -kappaleesta. Kappaleelle tehtiin myös musiikkivideo, jonka ohjaajana toimii Markku Kirves ja pääroolissa nähdään yhtyeen videoiden luottonäyttelijäksi vakiintunut Yrjänä Ermala.

”Vanha miekkonen herää edellisillan juhlien jäljiltä varsin sumuiseen aamuun. Muistikuvat ovat heikkoja, ja utuiset hahmot saavat hänet piiloutumaan. Mutta olisikohan täällä jotain vielä jotain juotavaa…”, ohjaaja Kirves kuvailee.

”Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun videon ohjaaja rohkaisi meitä juomaan videon kuvauksissa, ja mehän tottelimme tätä käskyä oikein mielellämme”, hymyilee laulaja Jonne Järvelä.

Korpiklaanin oli tarkoitus esiintyä kuluvalla viikolla Helsingissä ja Laukaalla, mutta koronarajoitusten vuoksi nämä keikat eivät nyt toteudu. Sen sijaan yhtyeen voi nähdä 10.9. Tampereen Klubilla sekä 11.9. Möysän musaklubilla Lahdessa.

Lisää luettavaa