Kotimaisen Luna Killsin musiikkia päätyi mukaan mobiilipelijättiin – ”Olemme itse vahvasti peliyhteisöissä mukana, ja se tekee tästä meille vieläkin spesiaalimpaa”

Beatstarilla on 4,8 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää ja jopa miljoona päivittäistä pelaajaa.

06.03.2024

Kotimaisen Luna Kills -yhtyeen musiikkia on lisätty mukaan brittiläisen Space Ape Gamesin kehittämään huippusuosittuun Beatstar-mobiilipeliin, jolla on 4,8 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää ja jopa miljoona päivittäistä pelaajaa.

Poppia, rockia, r’n’b:tä, hiphoppia, alternativea ja elektronista musiikkia sisältävässä rytmiikkaan perustuvassa ilmaispelissä käyttäjä pelaa kappaleita läpi keräten erilaisia pisteitä ja biisipalkintoja. Pelin laajasta kappalevalikoimista löytyy muun muassa Metallicaa, Iron Maideniä, Megadethiä, Judas Priestiä, Nirvanaa, Slipknotia, Linkin Parkia, Kornia, Mastodonia, Disturbedia, Clutchia, Dillinger Escape Plania, Sepulturaa ja Rammsteinia. Suomalaisista ennen Luna Killsiä mukaan on päätynyt Bomfunk MC’sin Freestyler.

”Oli todella siistiä, että meitä pyydettiin mukaan Deep Cuts -biisillä. Olemme itse vahvasti peliyhteisöissä mukana, ja se tekee tästä meille vieläkin spesiaalimpaa”, yhtye iloitsee.

Luna Killsin kevääseen mahtuu paitsi esiintyminen Helsingin Tiivistämössä 6. huhtikuuta, myös kolmen keikan mittainen pyörähdys Hollannissa Dear Motherin lämmittelijänä. Kesällä yhtyeen voi puolestaan nähdä Tuska-festareilla.

Lisää luettavaa