Kotimaisen melometalliyhtye Dreamtalen rivit rakoilevat – puolet jäsenistä ulkona bändistä

"Olemme tulleet tilanteeseen, jossa joudumme miettimään loppuuko bändin tarina lopullisesti vai jatkuuko se edelleen."

29.08.2019

Tänä vuonna pyöreät 20 vuotta täyttänyt tamperelainen melometalliryhmä Dreamtale kertoo Facebook-sivuillaan yhtyeen kokoonpanon kokeneen rajuja muutoksia. Laulaja Erkki Seppänen ja kitaristi Seppo Kolehmainen ovat eronneet yhtyeestä ja samaan syssyyn basisti Heikki Ahonen on vapautettu palveluksestaan.

”Olemme tulleet tilanteeseen, jossa joudumme miettimään loppuuko bändin tarina lopullisesti vai jatkuuko se edelleen”, yhtye toteaa tiedotteessaan ja lisää etsivänsä parhaillaan uutta laulajaa, soolokitaristia ja basistia.

12 vuotta bändin solistina toiminut Seppänen sanoo päätöksen taustalla olevan monia syitä, joita ei ole tehty hätäisesti. Seppäsen mukaan päällimmäiset tunteet eron hetkellä ovat suru luopumisesta, ylpeys bändin saavutuksista sekä kiitollisuus niille, joiden kanssa hän tätä matkaa tehnyt.

”Teimme Dreamtalen kanssa neljä hienoa albumia, mahtavia keikkoja ympäri vanhaa mannerta, joista itselleni hienoimpana muistona loppuunmyyty keikka Pekingissä. Sellaista pääsevät kokemaan vain harvat tässä elämässä”, Seppänen kirjoittaa.

”Mutta tarinoilla on loppunsa. Oma tarinani Dreamtalessa on nyt päätynyt myös sen viimeisille riveille.”

Lisää luettavaa