Kotkan Dark River Festival pysyy edelleen mukana pelissä – ”Seuraamme tilanteen kehittymistä”

Hallituksen linjaus yleisötapahtumien kieltämisestä ei ulotu elokuussa pidettävään festivaaliin - ainakaan vielä.

28.04.2020

Kuten varmasti kaikki jo tietävätkin, päätti hallitus viime viikolla jatkaa yli 500 hengen yleisötapahtumien kieltoa pitkälle kesään, mikä luonnollisesti tarkoittaa sitä, että monet festivaalit jäävät tänä kesänä järjestämättä.

Dark River -festivaali on nyt tiedottanut etenevänsä toistaiseksi edelleen suunnitelmien mukaan, sillä kielto ei tällä hetkellä koske elokuun puolivälissä Kotkassa järjestettävää tapahtumaa. Kokoontumiskielto päättyy tosiaan tällä hetkellä heinäkuun lopussa, mutta hallitus saattaa jatkaa rajoituksia tarvittaessa vielä pitemmälle syksyyn. Hallitus on ilmoittanut tarkistavansa tilanteen uudelleen kesäkuun lopussa.

”Hallituksen viimeisin päätös antaa meille mahdollisuuden jatkaa järjestelyjen tekemistä, mutta luonnollisesti seuraamme tilanteen kehittymistä. Turvallisuus ja terveys ovat etusijalla. Toivotaan, että maailma lakkaa palamasta ja voimme juhlia kesän päätteeksi”, järjestäjät kertovat tiedotteessaan.

Dark River Festivalin esiintyjäkaartiin kuuluvat muun muassa Insomnium (kuvassa), Lost Society, In Mourning, Wolfheart, The Night Flight Orchestra, Bloodred Hourglass, Blind Channel ja Wheel.

Lisää luettavaa