Kovassa nousussa olevan Fever 333 -trion kokoonpano kutistui – kaksi kolmesta jäsenestä jätti bändin

Syynä musiikilliset erimielisyydet sekä muut sisäiset ongelmat.

04.10.2022

Rap metaliksi luokitellun Fever 333 -yhtyeen sisällä kuohuu. Kaksi trion jäsentä, kitaristi Stephen Harrison (kuvassa vasemmalla) ja rumpali Aric Improta (kuvassa oikealla) ilmoittivat samaan aikaan jättävänsä bändin.

”En mene yksityiskohtiin, mutta sisäisesti asiat olivat hyvin huonosti. Se yhdistettynä musiikillisiin erimielisyyksiin eivät jättäneet minulle muuta vaihtoehtoa”, Harrison kirjoittaa Instagram-julkaisussaan ja lisää hänen ja Improtan todennäköisesti jatkavan yhdessä musiikin tekemistä.

”Asia on monitahoinen, mutta mieluiten omistan aikani projekteille, jotka toimivat eri tavalla kuin tämä”, kommentoi vuorostaan Improta Instagramissa.

Harrisonin ja Improtan erottua jää laulaja Jason Butler (kuvassa keskellä) yhtyeen ainoaksi jäseneksi. Butler ei ole asiaa kommentoinut eikä tapauksesta ole mainintaa yhtyeen omissa some-kanavissa eli vielä ei ole varmaa, lopettaako yhtye kokonaan vai jatkaako Butler uusien soittajien kanssa.

Fever 333 perustettiin vuonna 2017. Bändi julkaisi esikois-ep:nsä Made in America 2018 ja levyn nimikkokappale sai Grammy-ehdokkuuden vuoden parhaan rockesityksen kategoriassa. Seuraavana vuonna julkaistu debyyttipitkäsoitto Strength in Numb333rs sai kriitikoilta kehuja ja ylistäviä arvioita nousten monien medioiden vuoden parhaat levyt -listoille.

Bändillä oli myös maine todella kovana keikkajyränä ja yhtyeen live-esiintymisiä ovat ylistäneet muun muassa Lamb of Godin Randy Blythe sekä Bring Me the Horizonin Oli Sykes. Trio nähtiin viime kesänä myös Suomessa Hyvinkään Rockfestissä.

Lisää luettavaa