Kuka pelkää Khal Drogoa? – Jason Momoa ilkamoi Panteran moshpitissä

Hollywood-humua taannoisessa Metallican ja Panteran konsertissa.

27.08.2023

Los Angelesin SoFi-stadionilla järjestettiin perjantaina 25. elokuuta Metallican konsertti, jossa esiintyivät myös Mammoth WVH sekä Pantera.

Tuhansien fanien mukana musiikista saapui nauttimaan myös nimekkäitä näyttelijöitä, kuten muun muassa Pulp Fictionissa ja Saturday Night Feverissä ikimuistoiset roolit tehnyt John Travolta, Game of Thronesista ja Aquamanista tuttu Jason Momoa, Momoan kanssa yhdessä Sweet Girlissä ja myös esimerkiksi Irma Vep -minisarjassa näytellyt Adria Arjona ja Vanderpump Rules -sarjassa esiintynyt Tom Sandoval.

Hollywoodin revityin Momoa ei tyytynyt kuulostelemaan musiikkia mistään kabinetin suojista, vaan osallistui muiden fanien mukana reippaasti Panteran moshpittiin. Jutun lopussa olevilta videoilta näyttäisi kyllä siltä, että muita puolitoista päätä pidempi sotalordi Drogo, aiemmassa elämässään myös Conan barbaari, sai hyppiä kaikessa rauhassa ilman että kanssapittaajat tohtivat hirveästi varpaille hyppiä.

Panteran rumpali Charlie Benante oli Hollywood-hahmoista ymmärrettävästi innoissaan ja postasi Instagram-sivulleen seuraavat päivitykset:

 

Lisää luettavaa