Kulttibändi Today Is the Day palaa yli viiden vuoden levytystauolta – uudella kappaleella kuljetaan ahdistavissa merkeissä

Steve Austinin kopla on riivannut itsestään esiin uransa yhdennentoista albumin.

16.12.2019

Jo vuonna 1992 perustettu Today Is the Day tunnetaan kokeilullisesta musiikistaan, joka yhdistelee muiden muassa sludgea, noiserockia ja useita muita meluisan musiikin alagenrejä.

Steve Austinin (kuvassa keskellä) johtamassa ryhmässä ovat musisoineet vuosien varrella mm. Mastodonista tutut Brann Dailor ja Bill Kelliher, sekä Nilen ja Hate Eternalin kaltaisissa bändeissä soittanut Derek Roddy.

Austin on saanut vihdoin aikaiseksi jatkoa vuonna 2014 julkaistulle Animal Mother -albumille, joka oli selkeä kasvojenkohotus pariin edeltävään Today Is the Day -levyyn verrattuna.

No Good to Anyoneksi nimetyn uuden julkaisun tarkka ilmestymispäivä ei tätä kirjoitettaessa tiedossa, mutta albumia on lupa odotella ilmestyväksi helmikuun aikana.

“Rakastan ihan vitusti uutta albumiani”, Austin hekumoi.

”Halusin kirjoittaa mahdollisimman raskaita, rokkaavia ja psykedeelisiä kappaleita, jotka vievät kuulijan tripille.  No Good to Anyone on kokemus. No Good to Anyone on elämäsi lopun alku.”

Nimikkokappaleen perusteella tulossa on todellakin tanakkaa kamaa.

Lisää luettavaa