Kun vuorovaikutuksen takaa paljastuu pelkkä vastapuolen oman edun tavoittelu – Humavoid julkaisi toisen singlen tulevalta levyltään

Kappaleen video saa tänään ensiesityksensä kello 18.

17.07.2020

Progemetalliyhtye Humavoid julkaisee elokuussa uuden pitkäsoiton. Albumilta ollaan saatu jo aiemmin maistiaisiksi single Aluminum Rain ja tänään yhtye on julkaissut levyn toisen singlelohkaisun Lidless. Yhtye kertoo kappaleen saaneen alkunsa turhautumisesta niihin tilanteisiin, joissa vuorovaikutuksen takaa paljastuu pelkkä vastapuolen oman edun tavoittelu.

Lidless on epäluottamuksen julistus mielentilasta, jossa ihminen ei enää kykene luottamaan edes omiin aisteihinsa. Vaikka kappale on yhtyeemme kenties tähän asti suoraviivaisin, oli oma hommansa sovittaa sen puolivälin 11/4 -tahtilajiin sujuvasti soljuvat laulut. Lopputulos kuitenkin miellytti sen verran, että siitä tuli yksi levyn lempikohdistani!” kommentoi kitaristi Niko Kalliojärvi.

Lidlessin virallinen video saa tänään (17.7.) ensiesityksensä Youtubessa kello 18. Esityksen yhteydessä pääsee myös keskustelemaan bändin jäsenten kanssa Youtuben chatin välityksellä. Hauskana knoppina mainittakoon, että videolla nähdään yhtyeen itse kierrätysmateriaaleista valmistamat maskit ja taustakangas sekä fanien kuvaamia ja yhtyeelle lähettämiä silmiä.

”Sattuneesta syystä tänä keväänä oli aikaa heittäytyä musiikin tekemisen lisäksi myös vähän toisenlaiseen luovaan maailmaan, mikä oli tosi virkistävää”, toteaa laulaja-keytaristi Suvimarja Halmetoja.

Alla Lidless-video, joka aktivoituu katseltavaksi 17.7. kello 18.

Lisää luettavaa