Kuolinsyyntutkija julkaisi raportin Korn-laulajan edesmenneestä vaimosta: ruumiista löytyi useita eri huumausaineita

Deven Davis menehtyi 17. elokuuta.

Oikeuslääkäri on vahvistanut Korn-laulaja Jonathan Davisin vaimon kuolinsyyn, uutisoi TMZ. Kuolinsyyntutkijan raportin mukaan Deven Davis menehtyi usean eri huumaus- tai lääkeaineen yhdistelmään. 17. elokuuta 39-vuotiaana menehtyneen Devenin ruumiista löydettiin jäämiä kaikkiaan viidestä eri aineesta: kokaiinista, heroiinista, rauhoittavista sekä masennus- ja migreenilääkkeestä. Kuolinsyyntutkija totesi Devenin yliannostuksen tahattomaksi.

Jonathan Davis julkaisi pian Devenin kuoleman jälkeen tiedotteen, jossa tämä paljasti vaimonsa kärsineen mielenterveys- ja päihdeongelmista lähes koko ikänsä. Pariskunta avioitui vuonna 2004 ja heillä on kaksi yhteistä lasta. TMZ:n mukaan Jonathan oli hakenut avioeroa vuonna 2016 ja lähestymiskieltoa juuri ennen Devenin menehtymistä.

”Yritin pitkään salata mitä pinnan alla tapahtui suojellakseni häntä, mutta tämän perhettämme kohdanneen tragedian vuoksi on tullut aika kertoa totuus. Hän on se syy, miksi olen pitkään tukenut mielenterveysongelmien kanssa taistelevia. Haluan hänen tarinansa antavan muille voimaa hankkia apua eikä pelätä tai salata sairauttaan”, Davis kirjoitti.