Kuolojyrä Memoriam jatkaa yhtä jäsentä köyhempänä – ”Eroon ei liity draamaa”

Andy Whale keskittyy perhe-elämään.

10.09.2018

Death metal -veteraaneista koostuvan Memoriamin rumpali Andy Whale (artikkelikuvassa äärimmäisenä oikealla) astuu kokoonpanosta syrjään. Yhtye tiedotti asiasta Facebook-sivuillaan.

”Ne, jotka Andyn tuntevat, tietävät hänen olevan erityisen ylpeä perheenisä. Niinpä hän haluaa viettää aikaansa suurimpien raukkautensa eli elämänkumppaninsa ja lastensa kanssa. Emme tiedä parempaa ja arvostettavampaa syytä lähteä bändistä”, yhtye kirjoittaa tiedotteessaan,

”Eroon ei liity draamaa ja olemme varmoja, että joskus tulevaisuudessa hän nousee Memoriamin kanssa jälleen lavalle. Mutta näillä näkymin syyskuun Saksan-keikat jäävät Andyn viimeisiksi Memoriamin kanssa.”

Whale kuului Bolt Throwerin kokoonpanoon vuosina 1986-1994. Rumpali Martin Kearnsin kuoltua saateltiin myös Bolt Thrower haudan lepoon vuonna 2016 ja sen tuhkasta nousi laulaja Karl Willetsin, Whalen sekä Benedictionin Frank Healyn ja Cerebral Fixin Scott Fairfaxin perustama Memoriam, joka on toistaiseksi lyhyen elinkaarensa aikana julkaissut kaksi pitkäsoittoa.

Lisää luettavaa