Kvelertak julkaisi uuden singlen – Mastodon-muusikko mukana vierailevana tähtenä

Kappale löytyy helmikuussa ilmestyvältä uudelta levyltä.

06.01.2020

Norjalaisyhtye Kvelertak julkaisee 14. helmikuuta uuden pitkäsoiton Splid. Kyseessä on ensimmäinen levy uuden laulajan Ivar Nikolaisenin kanssa ja samalla myös ensimmäinen, jolta löytyy yhtyeen äidinkielellä laulettujen biisien joukosta myös englanninkielisiä kappaleita. Levyltä on jo aiemmin julkaistu maistiaisena Bråtebrann-single ja nyt on tarjolla lisää maistiaisia – tuore single kantaa nimeä Crack of Doom ja sillä vierailee Troy Sanders (Mastodon, Gone is Gone, Killer Be Killed).

”Lähetimme biisin demon Troylle, koska siinä oli osia, jotka mielestämme sopivat juuri hänen äänelleen todella hyvin. Onneksemme hän piti biisistä ja halusi olla mukana. Hän sai muutamat ohjeistavat lauluraidat, mutta annoimme hänelle hyvin vapaat kädet. Saimmekin häneltä takaisin jotain paljon parempaa mitä osasimme toivoakaan. Olemme erittäin ylpeitä kappaleesta. Ja koska Troy on amerikkalainen, tuntui luonnolliselta laulaa koko biisi englanniksi”, yhtye kommentoi.

Voit katsoa yläpuolelta biisin tehdyn musiikkivideon, josta vastaa Stian Andersen, joka on tehnyt myös yhtyeen Kvelertak– ja Bronsegud-videot.

”Oletko kuullut mayojen maailmanlopusta? Johannes Stöffleristä? Harold Campingista? Pelkäätkö, että uskonnolliset johtajat, tiedemiehet ja maailmanlopun saarnaajat ovatkin oikeassa? Ei pelkoa! He ovat kaikki väärässä. Mutta nyt Kvelertak kertoo teille ennusteita Ragnarokista ja viesti menee suoraan sydämeen ja sieluun. Tuomion hetki loistaa meille kaikille!”

Kvelertak saapuu uuden levynsä tiimoilta kahdelle keikalle Suomeen maaliskuussa.

Lisää luettavaa