”Olen kyllästynyt nielemään paskaanne” – Corey Taylor ei pidättele sanojaan Grammy-systeemiä kritisoidessaan

01.03.2017

Metallimusiikki on harvoin hyvin tai edes kohtuullisesti edustettuna, mitä tulee vuosittaisiin Grammy-palkintoihin. Milloin parhaan hard rock ja metal -esityksen ehdokkaaksi valikoituu kyseenalaisia artisteja, milloin palkintoja vielä jaetaan näille kyseisille artisteille, milloin mitäkin. Tänä vuonna erityistä närää aiheutti Metallican esitys, jonka talon väkeen kuulunut teknikko onnistui pilaamaan unohtamalla kytkeä James Hetfieldin mikin päälle.

Slipknot/Stone Sour -nokkamies Corey Taylor, joka tunnetaan suorapuheisena kaverina, antoikin Grammy-gaalan ja palkintoja jakavan Yhdysvaltojen musiikkialan ammattilaisten yhdistyksen kuulla kunniansa ETC Show’n haastattelussa. Taylor on pitkään ollut sitä mieltä, että hard rockia ja metallia ylenkatsotaan ja poljetaan alas tarkoituksella ja tämän vuoden gaala oli viimeinen niitti hänen arkkuunsa.

Tämä polkeminen ilmenee muun muassa siten, etteivät bändit saa käyttää omia luottomiehiään esimerkiksi äänipöydän takana.

– Grammy-tuotannolla on omat teknikkonsa ja henkilökuntansa, joka määrää kaikesta. Bändien oma väki työskentelee sitten heille, mutta heidän ei anneta kuitenkaan koskea mihinkään. Sen vuoksi tällaisia paskajuttuja sitten tapahtuu, Taylor lataa.

– Me emme tarvitse kunnioitustanne. Emme tarvitse teitä, jotta tuntisimme saavuttaneemme jotain, koska te ette tee mitään muuta, kuin avaatte suumme ja paskotte ne täyteen. Olen kyllästynyt nielemään paskaanne, joten haistakaa vittu. Minäkin olen saanut sen pystin, joten ei se ole mikään iso juttu. Eivät he oikeasti kuuntele tällaista musaa. He ovat vain että ”Hei, tunnistan tuon nimen, ole hyvä”.

Alla ETC Show’n haastattelu kokonaisuudessaan. Grammy-gaala nousee puheeksi aikamerkissä 52:20.

Lisää luettavaa