Läheltä piti -tilanne Triviumin keikalla – nokkamies syöksyi fanin apuun viime hetkellä

Järjestyksenvalvojat eivät olleet tilanteen tasalla Dallasissa.

09.06.2023

Trivium-yhtyeen konsertissa Dallasissa 7.6. piisasi vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jopa niin vaarallisia, että laulaja-kitaristi Matt Heafyn oli puututtava peliin ja syöksyttävä pelastamaan yleisön päällä kohti lavaa surffannut fani ennen kuin tämä katkaisee niskansa.

Nokkamiehen itsensä Twitterissä jakamalla videolla nähdään, miten Heafy bongaa uhkaavasti kohti lavan ja eturivin välissä olevaa väliä lähestyvän fanin. Kun Heafy toteaa järjestystenvalvojien kerääntyneen yhteen sumppuun aivan muualle, tämä laskee kitaran alas ja ryntää itse ottamaan surffailijan vastaan jottei tämä lyö päätään tantereeseen.

”Hei järkkärit, teidän pitää levittäytyä koko matkalle eikä kasaantua keskelle. Laulajamme ei aio hyppiä ottamaan ihmisistä koppeja koko iltaa”, basisti Paolo Gregoletto sanoo mikkiin bändin keskeytettyä biisin välikohtauksen vuoksi.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Triviumin keikalla tapahtuu vastaavaa. Heafy jakoi keväällä 2022 vastaavan videopätkän, jossa samalla tavalla yleisön päällä surffannut fani oli lähellä pudota lavan ja eturivin väliin, mutta bändin kiertueassistentti ehti viime hetkellä hypätä väliin.

Lisää luettavaa