Lamb of God -muusikoiden soittopelejä varastettiin – poliisi ottanut kiinni kolme epäiltyä

Soittimia ei ole valitettavasti vielä saatu takaisin.

15.05.2019

Lamb of God -yhtyeen traileriin murtauduttiin toukokuun alussa bändin ollessa lämmittelemässä Slayeriä Arizonan Phoenixissa. Pitkäkyntisten matkaan lähti ainakin Willie Adlerin Warbird-kitara sekä John Campbellin uniikki käsityönä maalattu basso. Adler julkaisi soittopeleistä myös kuvat Instagramissa ja arveli epäiltyjen olevan keikkapaikan palkkaamia apukäsiä.

Nyt CBS 5 uutisoi poliisien ottaneen kiinni kolme miestä soitinvarkaudesta epäiltyä. 62- ja 51-vuotiaat epäillyt pidätettiin viime viikon keskiviikkona ja kolmas, 34-vuotias epäilty sitä seuraavana päivänä. Kaikkia epäillään varkaudesta sekä varastetun omaisuuden myymisestä.

”Joku tunkeutui traileriin, jossa bändille kuuluvia soittimia pidettiin ja otti mukaansa kolme ainutlaatuista ja arvokasta kitaraa. Phoenixin poliisiviranomaiset havaitsivat yhden kitaroista olleen myynnissä nettihuutokaupassa. Toinen epäilty yritti pantata yhtä kitaroista, mutta hänet käännytettiin. Tutkimusten perusteella kolme epäiltyä tunnistettiin ja paikannettiin. Kaikki kolme soitinta ovat edelleen kateissa ja tältä osin tutkinta jatkuu edelleen”, kommentoi Vince Lewis Phoenixin poliisilaitokselta.

Aiheesta uutisoi Blabbermouth.

YouTube video

Lisää luettavaa