”Levy on helposti lähestyttävä, mutta sillä on mukana yllättäviä käänteitä ja progressiivisia osia” – kotimainen Fireproven valmistautuu tekemään toista albumiaan

Fireprovenin kakkoslevyn taustajoukot ovat niin sanotusti kunnossa.

Suomalainen Fireproven on siirtymässä maineikkaille Fascination Street -studioille (mm. Amon Amarth, Amorphis, Dark Tranquillity…) valmistelemaan toista albumiaan.

Bändi suorittaa parhaillaan demottelua ja esituotantoa yhdessä Ricardo B. Rodriguesin kanssa.

Tulevan levyn rummut tullaan taltioimaan Rosku Lohinivan kanssa Sonic Pump -studioilla ja muut instrumentit on soitettu purkkiin bändin kotistudioilla.

”Ricardo  teki hienoa työtä Cold Night for Alligatorsin levyn kanssa, joten päätimme työskennellä hänen kanssaan. Hän on Fascination Streetin uusi työntekijä, emmekä malta odottaa, mitä hänellä on mielessään albumiamme varten”, bändi hekumoi.

”Uusi levy on helposti lähestyttävä, mutta sillä on mukana myös yllättäviä käänteitä ja progressiivisia osia. Sanoitukset liikkuvat kaukana kosmoksessa ja palaavat maan pinnalle todistamaan ihmiskunnan hankalimpia aikoja”, rumpali Nuutti Hannula paljastaa.

Tony Lindgrenin masteroiman levyn on tarkoitus ilmestyä ensi vuoden alkupuolella.

Bändi on solminut myös yhteistyösopimuksen Alfamark OY:n kanssa, jonka sponsorointisopimuksen avulla Fireproven voi toimia ilman levy-yhtiön tukea.

Fireprovenin meno kuulosti tältä viime vuonna julkaistulla Future Diary -esikoisella: