Life of Agony julkaisee kuudennen albuminsa lokakuussa – ”Palasimme juurillemme”

Pitkäsoittoa esitellään tuoreella Scars-videolla.

15.08.2019

Life of Agony julkaisee jatkoa parin vuoden takaiselle A Place Where There’s No More Pain -paluulevylleen tulevana syksynä. Vaihtoehtometalliyhtyeen kuudes levy kantaa nimeä The Sound of Scars ja se julkaistaan 11. lokakuuta.

”Tämä on heittämällä paras Life of Agony -levy, jonka olet kuullut vuosiin. Palasimme juurillemme ja siihen mielentilaan, joka meillä oli kun ensimmäistä kertaa aloittelimme tätä bändiä”, hehkuttaa kitaristi Joey Z.

Ensimmäisenä maistiaisena levyltä on julkaistu single Scars sekä kappaleeseen tehty video, jonka voit katsoa tuosta yläpuolelta. Menoa ja meininkiä ainakin näyttää piisaavan bändin soittaessa keskellä moshpittiä.

”Halusimme näyttää, millaista keikoillamme todella on. Se oli hikinen pyörremyrsky täynnä raakaa tunnetta ja pysäyttämätöntä energiaa. En varmasti unohda sitä koskaan. Alleviivataksemme biisin sanomaa päätimme sisällyttää mukaan fanien lähettämiä kuvia Life of Agony -tatuoinneista – saimme niitä kirjaimellisesti satoja faneiltamme ympäri maailman ja ne näyttivät niin upeilta, että meidän oli pakko käyttää niitä. Se osoittaa, miten syvä yhteys meillä on tämän musiikin kautta”, toteaa basisti Alan Robert.

Lisää luettavaa