Life of Agonyn Mina Caputo: ”Ihmisillä ei ole mitään vitun hajua, mitä bändissä oleminen oikeasti tarkoittaa”

"Se on paljon vaikeampaa, kuin perus 'yhdeksästä viiteen'-duuni", Caputo vakuuttaa.

02.01.2019

Värikkään historian omaavan Life of Agony -vaihtoehtometalliyhtyeen laulaja Mina Caputo avautui hiljattain Bloodlinesille antamassaan haastattelussa, miten kuluttavaa musiikkibisnes on ja miten monikaan ei tunnu sitä tajuavan. Muusikoiden homma koetaan helpoksi, mitä se ei Caputon mukaan todellakaan ole, ainakaan Life of Agonyn tapauksessa.

”Ihmisillä ei ole mitään vitun hajua, mitä bändissä oleminen oikeasti tarkoittaa. Luullaan, että koko ajan on mahtava meininki, mutta se on paljon vaikeampaa, kuin perus ’yhdeksästä viiteen’-duuni. Sellaista tekevät pääsevät töistään joskus irti ja vapaalle, me emme”, Caputo toteaa.

”Kun teet luovaa työtä täyttääksesi intohimosi, se on todella vaikea elämäntapa. Pitää olla tietyllä tavalla biologisesti suunniteltu tehdäkseen sitä, mitä me teemme.

Life of Agony suuntaa studioon helmikuussa ja alkaa työstää seuraajaa vuoden 2017 A Place Where There’s No More Pain -albumilleen. Levy tulee olemaan ensimmäinen rumpali Sal Abruscaton korvanneen Veronica Bellinon kanssa.

Lisää luettavaa