Limp Bizkit ei saavukaan Suomeen – yhtye perui koko Euroopan-kiertueensa terveyshuolien vuoksi

Lääkärit laittoivat nokkamies Fred Durstin matkustus- ja esiintymiskieltoon.

18.07.2022

Limp Bizkitin oli määrä lähteä Euroopan-kiertueella, jonko tiimoilta yhtye olisi saapunut myös Oulun Qstock-festareille sekä Kuopiorockiin heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.

Nyt yhtye on kuitenkin perunut koko kiertueen nokkamies Fred Durstin terveyshuolien vuoksi. Yhtye tiedotti asiasta some-kanavissaan ja Durst julkaisi aiheesta myös erillisen videon.

”Limp Bizkit joutuu valitettavasti lykkäämään vuoden 2022 Ison-Britannian- ja Euroopan-kiertueitaan henkilökohtaisen lääkärin kehoituksesta pitää välitöntä taukoa keikkailusta. Olemme todella pahoillamme siitä harmista, jota tämä aiheuttaa uskollisille faneillemme, promoottoreille ja muille”, yhtye kirjoittaa tiedotteessaan.

”Valmistautuessamme kesäkiertueelle päätin tehdä muutamia testejä varmistaakseni, että olen fyysisesti kunnossa ja kaikki on hyvin. Yllätyksekseni lääkärini lähetti minulle viestin, jossa hän sanoi, ettei halua minun nyt lähtevän kiertueelle vaan haluaa minun pysyvän lähellä lisätestien vuoksi. Näiden odottamattomien uutisten vuoksi joudun nyt pyytämään anteeksi”, Durst sanoo videoviestissään, jonka voit katsoa tuosta alempaa.

Päivitys 18.7.2022 kello 11.12: Qstock ja Kuopiorock ovat julkaisseet omat tiedotteensa peruuntumiseen liittyen ja pahoittelevat osaltaan ikävää muutosta ohjelmistossa.

”Todella ikävä peruuntuminen tässä vaiheessa, mutta tiukasta aikataulusta huolimatta työskentelemme hiki hatussa mahdollisen korvaajan saamiseksi. Peruuntumisesta johtuneista muutoksista ohjelmassa kerrotaan mahdollisimman pian. Toivomme pikaista toipumista Fred Durstille, ja syvät pahoittelut kaikille, jotka Limp Bizkitin esiintymistä olivat kovasti odottaneet”, kommentoi Qstockin festivaalijohtaja Mikko Forstén.

Kahden päivän lippuja ei voi peruuntumisen johdosta palauttaa, mutta Qstockin tekemän linjauksen mukaan pelkän lauantain (30.7.) lipun ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus palauttaa lippunsa sunnuntaihin 24.7. kello 23.59 saakka. Palautetut liput vapautetaan myyntiin Ticketmasterin myyntikanaville maanantaina 25.7. kello 9. Qstock on yhdeksättä vuotta peräkkäin loppuunmyyty.

Myös Kuopiorock tiedottaa etsivänsä korvaavaa esiintyjää Limp Bizkitille, jonka oli tarkoitus olla pääesiintyjänä torstaina 28. heinäkuuta. Myös Kuopiorockin kohdalla yhden päivän lipun torstaille ostaneet asiakkaat voivat palauttaa lipun ostopaikkaan tai vaihtaa lippunsa toiselle päivällä. Asiasta on tulossa myöhemmin tarkemmat ohjeistukset.

Lisää luettavaa