Linkin Park julkaisee arkistoihin jääneen Chester Benningtonin laulaman kappaleen – teaser kuunneltavissa

Friendly Fire tehtiin One More Light -levyn sessioissa.

20.02.2024

Linkin Park on julkaissut some-kanavissaan 30 sekunnin mittaisen teaserin aiemmin julkaisemattomasta Friendly Fire -kappaleesta, joka tehtiin vuoden 2017 One More Light -albumin sessioissa. Kappaleella kuullaan siis pari kuukautta One More Lightin julkaisun jälkeen kuolleen laulaja Chester Benningtonin ääntä. Kuuntele teaser-pätkä alta.

Yhtyeen toinen laulaja ja räppäri Mike Shinoda mainitsi Friendly Fire -kappaleen jo vuonna 2020 tehdyssä Alternative Pressin haastattelussa. Shinoda lupaili tuolloin, että kappale tullaan vielä julkaisemaan, mutta että fanit joutuvat odottamaan julkaisua vielä tovin.

”Miksasimme paljon enemmän biisejä kuin mitä levylle lopulta päätyi, koska halusimme katsoa, olisiko niissä potentiaalia olla mukana tai voisiko niitä käyttää vaikka b-puolina tai jotain. Yksi niistä on nimeltään Friendly Fire”, Shinoda kertoi tuolloin.

Tarkkaa tietoa kappaleen julkaisuajankohdasta ei tätä kirjoittaessa vielä ole. Yhtyeen some-julkaisuissa on myös mukana hashtag #FriendlyFireLP, mikä kielii siitä, että kyseessä olisi singleä laajempi julkaisu. Voisiko yhtye siis julkaista muitakin One More Light -sessioiden ylijäämäkappaleita? Jäämme seuraamaan tilannetta.

Lisää luettavaa