Linkin Park taas aktivoitumassa? Orgy-nokkamies heitti kunnolla vettä huhumyllyyn

Piti Jay Gordonin kuulema paikkansa tai ei, tulee yhtyeen olemaan vaikea jatkaa ilman Chester Benningtonia.

03.04.2024

Sen jälkeen kun Linkin Parkin laulaja Chester Bennington kuoli traagisesti heinäkuussa 2017, on yhtye nähty lavalla ainoastaan Benningtonin muistokonsertissa, joka pidettiin 27.10.2017 Los Angelesin Hollywood Bowlissa. Yhtye ei kuitenkaan ole tyystin lopettanut, vaan on muun muassa julkaissut Hybrid Theory -läpimurtoalbumistaan sekä Meteora-pitkäsoitostaan 20-vuotisjuhlapainokset 2020 ja 2023. Basisti Dave Farrell myös puuhi Kerrang!-lehden haastattelussa vuonna 2020 yhtyeen työstävän uutta musiikkia, mutta mitään sen kummempaa ei sillä saralla ole toistaiseksi tapahtunut.

Nyt kuitenkin tuoreessa  KCAL 96.7 -radion Wired in the Empire -show’n haastattelussa Orgy-yhtyeen keulahahmo Jay Gordon heitti oikein kunnolla vettä huhumyllyyn ja kertoi kuulleensa, että Linkin Park saattaisi olla taas aktivoitumassa.

”He ovat todella, todella hienoja tyyppejä ja upea bändi. He ovat olleet kuvioissa pitkään ja aikovat yhä jatkaa. Se tulee olemaan vaikeaa ilman Chesteriä, mutta sittenpähän näemme. Olen kuullut, että heillä olisi nyt naislaulaja”, Gordon sanoo.

”En tiedä mitään varmaksi. En tiedä, kuka heidän laulajansa tulee olemaan, mutta olen kuullut, että hän olisi nainen. He saattavat yrittää jatkaa eteenpäin sillä tavalla. Siitä tulisikin mielenkiintoista.”

Kyseessä on tosiaan vielä huhu, mutta Linkin Park kuitenkin teki ensimmäisen ison kiertueensa Orgyn kanssa, Gordon teki yhtyeen Reanimation -remix-albumille uuden version Points of Authority -kappaleesta nimellä Pts.OF.Athrty (joka julkaistiin myös singlenä) ja Orgyn jäseniä oli myös mukana Chester Benningtonin Dead by Sunrise -sivuprojektissa, eli Gordonilla voi hyvinkin olla jotain sisäpiiritietoa asiasta. Aika siis näyttää, tekeekö Linkin Park uuden tulemisen naislaulajan kanssa.

Lisää luettavaa