Lisää peruutuksia maailmalta: Sweden Rock siirtyy ensi vuoteen

Neljäpäiväinen rockfestivaali jää tältä kesältä väliin.

Ruotsin Sölvesborgissa kesäkuun ensimmäisellä viikolla järjestettävä neljäpäiväinen Sweden Rock -festivaali on peruttu tältä kesältä ja siirretty ensi vuodelle. Järjestäjät tiedottavat asiasta sosiaalisessa mediassa.

”Tutkimme viimeiseen asti mahdollisuuksia siirtää festivaali alkukesästä loppukesään ja suunnitelma näytti hetken aikaa jo mahdolliselta, sillä saimme paljon tukea artisteilta ja muilta yhteistyökumppaneilta. Nyt on tullut kuitenkin selväksi, että peruuntumista ei voida välttää. Niinpä suuntaamme katseemme vuoteen 2021”, järjestäjät kertovat.

Sweden Rock järjestetään seuraavan kerran 9.-12. kesäkuuta 2021. Tälle vuodelle ostetut liput käyvät sellaisenaan myös ensi vuonna, mutta ne voi halutessaan myös palauttaa. Lisäksi järjestäjät kertovat tukevansa yhteistyökumppaneitaan siitäkin huolimatta, että festivaali on tämän vuoden osalta peruttu.

”Sweden Rock -festivaali työllistää yli 3 000 henkeä erilaisten yhdistysten kuten urheiluseurojen kautta. Jokaiselle näistä tästä työstä saatu maksu on vuoden suurin tulonlähde ja elintärkeä asia toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi. He tekevät loistavaa työtä ja heidän sitoutumisensa on korvaamaton asia festivaalin olemassaolon kannalta. Niinpä olemme päättäneet maksaa heille kuuluvat osuudet peruutuksesta huolimatta.”

Tämän vuoden esiintyjäkaartiin oli kiinnitetty muun muassa Guns N’ Roses, Nightwish, Mercyful Fate, Volbeat, In Flames, Gojira, Devin Townsend, Amaranthe, Kvelertak, Nile, Michael Monroe, Sonata Arctica sekä Blue Öyster Cult.

SWEDEN ROCK FESTIVAL 2020 CANCELLEDIn the last few weeks we have been working hard investigating the possibilities to…

Posted by Sweden Rock Festival on Tuesday, April 21, 2020