Lordi odottamattomissa ympyröissä: eläinten asialla oleva hirviöbändi poseeraa muotilehti Voguessa – katso kuvat

Yhtye vaati käyttää kuvauksissa vegaanisia käsilaukkuja.

28.03.2024

Kotimainen hirviöbändi Lordi on tehnyt uuden, yllättävän aluevaltauksen. Yhtyeen jäsenet poseeraavat nimittäin muotilehti Vogue Scandinaviassa. Karoliina Bärlundin ottamia kuvia on nyt julkaistu lehden some-kanavissa.

”Oli uskomaton kokemus tehdä yhteistyötä näin arvostetun lehden kanssa kuin Vogue Scandinavia on. Kyllähän me olemme aina tienneet olevamme älyttömän hyvin pukeutuneita ja hyvän näköisiä, mutta tällainen meitä varten järjestetty muotikuvaus sai jopa kylmimmän hirviön sulamaan”, kommentoi keulahahmo Tomi ”Mr. Lordi” Putaansuu.

Lisätwistin kuvauksiin toi se, että yhtye vaati käyttää kuvauksissa vegaanisia käsilaukkuja. Eläinten asialla oleva yhtye käyttää Putaansuun mukaan kaikessa mahdollisessa meikeistä arkipäivän tarvikkeisiin tuotteita, jotka vähentävät eläinten kärsimystä, ja yhtye on myös mukana eläinoikeusjärjestö PETA:n kampanjassa.

”Lordi on skandinaavinen rocklegenda, joka on saavuttanut paljon pitkällä urallaan, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun hirviöt ovat astuneet kameran eteen muotimalleina. Eläimiä rakastavan bändin pyyntö käyttää vain vegaanisia käsilaukkuja teki tästä vain hurmaavamman projektin, joka on täysin myös linjassa Vogue Scandinavian arvojen kanssa”, kommentoi lehden edustaja Martina Bonnier.

Lisää luettavaa