Marilyn Manson erotti pitkäaikaisen basistinsa – ex-tyttöystävä syyttää Twiggy Ramirezia raiskauksesta

Ramirez kertoo keskittyvänsä nyt perheeseensä sekä selvänä pysymiseen.

Marilyn Manson ja Twiggy Ramirez MTV:n Headbanger's Ball -ohjelmassa vuonna 1994.
Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

Marilyn Manson tiedottaa sosiaalisen median kanavissaan erottaneensa pitkäaikaisen basistinsa Twiggy Ramirezin. Sen tarkempaa syytä erottamiseen ei lyhyessä tiedonannossa kerrota, mutta asia liittynee raiskauskohuun, jonka keskelle Ramirez, oikealta nimeltään Jeordie White, on joutunut.

Jack Off Jill -yhtyeen laulaja Jessicka Adams kertoi viime viikolla Ramirezin raiskanneen ja pahoinpidelleen tätä 90-luvulla, jolloin Adams ja Ramirez seurustelivat. Laulaja sanoo, ettei uskaltanut puhua raiskauksesta, koska pelkäsi oman sekä bändinsä uran puolesta – hän lisää levy-yhtiön painostaneen häntä vaikenemaan asiasta.

Blabbermouth kertoo Ramirezin julkaisseen myös oman tiedonannon sosiaalisessa mediassa, jonka mukaan tämä ”ottaa virkavapaata” bändistä antaakseen aikaa perheelleen keskittyen samalla selvänä pysymiseen. Oli kyseessä sitten sapattivapaa tai bändistä erottaminen, Ramirezia ei tulla näkemään ainakaan tulevalla kiertueella, johon kuuluu myös keikka Helsingin Jäähallissa 12. marraskuuta.

Twiggy Ramirez on yksi Mansonin yhtyeen pitkäaikaisimpia jäseniä. Hän oli mukana kokoonpanossa ensin vuodesta 1993 vuoteen 2002 saakka ja palasi myöhemmin 2008. Mansonin lisäksi Ramirez on soittanut muun muassa A Perfect Cirlessä ja osana Nine Inch Nailsin kiertuekokoonpanoa.