Marilyn Manson julkaisee uuden levyn syksyllä – kuuntele nimikkobiisi

Levyn on tuottanut kantrisuuruus Shooter Jennings.

29.07.2020

Marilyn Manson julkaisee uransa yhdennentoista studioalbumin We Are Chaos 11. syyskuuta. Albumin on tuottanut kantrisuuruus Shooter Jennings, jonka kanssa Manson teki yhteistyötä vuonna 2016 julkaistulla David Bowie -coverilla Cat People (Putting Out Fire).

”Olen elämässäni sellaisessa tilassa, että halusin kertoa tarinoita. Tämä levyn on ikään kuin vahakabinetti ajatuksistani, tutkielma kaikista pääni sisällä pyörivistä kauhuista, romantiikasta ja toivosta, ja näinä aikoina ne tarjoavat jokaiselle kuuntelijalle erilaisen maailmanlopun. Yritin pukea nämä ajatukset sanoiksi ja Shooter ääniksi, jotta voit todella nähdä ja kuulla kaiken kaipauksen, intohimon ja epätoivon”, Manson kuvailee uutta pitkäsoittoaan.

”Se on se dramaattinen kuvaus, mutta sitä levy onkin täynnä. En lähtisi vertailemaan sitä mihinkään, mitä olen aiemmin tehnyt, mutta siinä on osia hieman kaikista. Olen tavallaan onnistunut vihdoin keskittämään kaiken yhteen pisteeseen.”

Levyltä on julkaistu ensimmäisenä maistiaisena sen nimikkokappale, jonka videon voit katsoa tuosta yläpuolelta. Videon toteutuksesta vastaa Matt Mahurin.

We Are Chaos -albumin kappalelista näyttää seuraavalta:

01. Red Black and Blue
02. We Are Chaos
03. Don’t Chase the Dead
04. Paint You With My Love
05. Half-Way & One Step Forward
06. Infinite Darkness
07. Perfume
08. Keep My Head Together
09. Solve Coagula
10. Broken Needle

Lisää luettavaa