Markus Laakso täysin kestämättömissä tuskissa – Kuolemanlaakso-pomon soololevy esittäytyy musavideolla

12.08.2016

Kuolemanlaakso-yhtyeen pomomies, Infernostakin tuttu Markus Laakso julkaisee ensimmäisen soololevynsä 26. elokuuta. Tai oikeastaan on kyseessä Kuolemanlaakson levy, vähän kuin KISS-ukkojen soolot olivat aikoinaan KISS-levyjä. No, kumminkin.

Kuolemanlaakson luottomiehen, Triptykonin V. Santuran tuottaman albumin nimi on M. Laakso – Vol. 1: The Gothic Tapes ja se sisältää nimensä mukaisesti sangen gootikasta tavaraa. Nyt levyltä on irti musiikkivideo, jolla Laakson kera lauleskelee CrimfallinHelena Haaparanta.

– The World’s Intolerable Pain peilaa ahdistustani ajasta, jossa parhaillaan elämme. Kappale yhdistää oman eksistentialistisen kriisini liipasinherkkään maailmantilanteeseen ja ujoon haaveeseen paremmasta huomisesta kasvavan epätoivon varjossa. Kokonaisuus on kuorruteltu tarttuvilla melodioilla ja melankolis-goottilaisella estetiikalla, Laakso kertoo tiedotteessa.

Markus Laakson matkasta mainittua KISSiä diggailevasta pikkupojasta tähän päivään voi lukea 19.8. ilmestyvän Infernon Pölkyllä-henkilökuvasta.

Lisää luettavaa