”Masentavaa, miten internetin kaltainen työkalu tuo esiin ihmisten pahimmat puolet” – Five Finger Death Punch -basisti tylyttää netin paskanjauhajia

Chris Kael julkaisi kaikille netin ankeuttajille ja trolleille suunnatun tulikivenkatkuisen tekstin Instagramissa.

14.05.2018

Five Finger Death Punch -yhtyeen basisti Chris Kael tulistui Parkway Drive -yhtyeen tuoreen Reverence-albumin saamasta nuivasta vastaanotosta ja bändin tyylisuunnan muutoksesta suuttuneiden fanien loanheittosta siihen malliin, että katsoi parhaaksi avata oman sanaisen arkkunsa ja hyökätä ”negatiivisten kommenttien tulvaa” vastaan.

”Minun on pakko kirjoittaa tämä sen jälkeen, kun näin kaikki Parkway Drive -’fanien’ sosiaalisessa mediassa julkaisemat murskaavat arviot heidän uudesta levystään. Tämä levy vittu rulettaa! Vaikka en tunnekaan heidän koko tuotantoaan läpikotaisin, se ei muuta sitä tosiasiaa että nautin hyvästä levystä. Ja kun pidän jostain, haluan kertoa siitä kaikille, jotta muutkin voivat myös nauttia samasta ilosta”, Kael kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

”Paskojen mielipiteiden ja negatiivisuuden tulva, jota internet tarjoaa, on vitun kuvottavaa ja valitettavaa. Näiden näppiskriitikoiden äidit eivät selvästikään ole opettaneet, että jos et keksi mitään hyvää sanottavaa, niin älä sano mitään. Eikä tämä negatiivisuus rajoita vain Parkway Driven kommentteihin, sitä on kaikkialla. Esimerkiksi Yelp [sivusto, jossa käyttäjät voivat arvostella esimerkiksi ravintoloita ja muita palveluja] on yhtä paha. Ihmiset jättävät mieluummin huonoja arvioita kuin kiittävät positiivisesta kokemuksesta. Masentavaa, miten internetin kaltainen työkalu tuo esiin ihmisten pahimmat puolet.”

”Heitänkin kaikille teille netissä paskaa jauhaville haasteen: käyttäkää edes puolet ajastanne vaihteeksi positiiviseen palautteeseen sen sijaan, että heittelette kuraa näppäimistönne suojista. Maailma hyötyy sellaisesta paljon enemmän.”

https://instagram.com/p/BiZ8_ddndJ6/?utm_source=ig_embed

Lisää luettavaa