Mastodon-kitaristi vihaa heavy metalia sydämensä pohjasta

Progressiivista metallia esittävän Mastodonin kitaristi Brent Hinds on ollut puhuttu nimi viime aikoina. Ensiksi hänen ilmoitettiin esittävän edesmennyttä Ryan Dunnia tulevassa Jackass-elokuvassa, ja pian tämän jälkeen mies törttöili itsensä ulos Grammy-gaalasta tipauttamalla lattialle kannabispussukkansa. Nyt herra Hinds on antanut suhteellisen jämäkän lausunnon suhteestaan heavy metal -musiikkiin.

Guitar Player -lehti haastatteli Hindsiä hiljattain:

”En pidä haastatteluista, en lue niitä, eikä minun tarvitse tietää, miten ihmiset hoitelevat asioitaan. On turhauttavaa tehdä haastatteluja, koska minun täytyy jauhaa samoja asioita kerta toisensa jälkeen.

En ole pitänyt koskaan heavy metalista. Minä olen kotoisin Alabamasta ja olen soittanut countrya, surf rockia, rockabillyä ja muuta vastaavaa. Joskus parikymppisenä kävin läpi vaiheen, jonka aikana oli muka jotenkin siistiä soittaa metallia. Silloin tapasin Brannin (Dailor, rummut) ja Billin (Kelliher, kitara), ja he olivat todella, todella kovia metallifaneja!

Aina siitä lähtien olen yrittänyt viedä Mastodonia pois metallin parista, koska vihaan heavy metalia ihan vitusti, enkä tahdo soittaa metallibändissä.”