Max Cavalera kertoo ”superbändinsä” suunnitelmista – ”Toivon mukaan saamme levyn ulos ensi vuonna”

Cavaleran mielestä Killer Be Killed ansaitsee enemmän huomiota.

15.07.2019

Max Cavalera on mies, jolla on monta rautaa tulessa. Soulfly ja Cavalera Conspiracy pitävät miehen kiireellisenä ja työllistettynä, mutta ”enemmän on enemmän”, kuten eräs suuri ajattelija muinoin lausahti – siksi Cavalera haluaa aktivoida jälleen myös Killer Be Killed -projektin, johon kuuluvat hänen lisäkseen Troy Sanders (Mastodon, Gone is Gone), Greg Puciato (Dillinger Escape Plan) sekä Ben Koller (Converse).

”Toivon mukaan saamme levyn ulos ensi vuonna. Pidän tästä projektista kovasti ja ainakin minä uskon, että saamme levyn pihalle. Olemme ainakin puhuneet siiä jätkien kanssa”, Cavalera avasi bändin lähitulevaisuudensuunnitelmia Lee Bros Meatsin haastattelussa.

”Ensimmäinen levymme (vuoden 2014 nimikkoalbumi) oli mielestäni todella hyvä. Sitä olisi pitänyt tuoda enemmän esille, promotoida paremmin. Useamman ihmisen pitäisi kuulla siitä. Toivon mukaan tämän uuden levyn myötä pääsemme esittelemään sitä laajemmalle joukolle. Tämä projekti on hyvin erityinen ja meidän yhdistelmämme on uniikki. Kun asiaa miettii, niin eihän Dillinger Escape Planin, Mastodonin ja Soulflyn yhdistelmän pitäisi toimia. Sen luulisi kuulostavan ihan paskalta, mutta sitä se ei ole.”

Lisää luettavaa